Wednesday, August 17, 2011

Fukken CUTE! Lady Gaga Bad Romance makeup tutorial dari Michelle Phan!

 Video ni sangat awesumz! Korang mesti pernah tengok video clip Lady Gaga "Bad Romance" kan? Korang ingat tak scene dalam bilik air tu? Alaa...yang mata Lady Gaga yang jadi besar tu. Dalam video yang aku nak kongsikan ni, Michelle Phan akan memberi make tutorial bagaimana nak dapatkan rupa seperti Lady Gaga dalam scene tersebut...Dare to try?



             

4 comments:

Hanie_Dew said...

wuiyo ko kenal michelle phan. hebat.aku ingat pompuan je kenal michelle phan ni. minah ni best jgk tutorial dia. senang nak ikut. plus. lawa walaupun tak mekap.

Qiraf said...

haha...aku mmg suka michella phan...aku suke dia make up mcm sailor moon tuh..cute seyh!

Zikri Husaini said...

owh macam tuhh..... agak rumit jugakla nak buat .... last2 edit computer... huhu

Aziemah Gekozen said...

seronok tgok dia make-up...setakat ni she's the bezt lah. sblum ni dah ramai yg wat tp x bezt mcm dia..cayalah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...