Tuesday, September 27, 2011

Fukken Comixed (300) "Tak LAYAK 2"

Update! Comixed ni pulak dari filem 300. Sebenarnya, comixed ni aku reCYCLE/reUSE dari entry sebelum ni cuma aku ada adjust sikit je, bagi nampak fresh..hehe..enjoy!




Fukken Comixed (Twilight) "Salah orang"

Hye all! Hari ni dapat gak aku update blog ni walaupun aku sibuk dengan praktikal + sakit telinga disebabkan Ortitis Externa nih. Hehe...update kali ni dari filem "Twillight" lagi. Harap korang tak bosan...enjoy!




Monday, September 26, 2011

Fukken Comixed (Twilight) "Amarah"

Okay! 2nd update untuk hari ini dari filem Twilligt gak..enjoy!




Fukken Comixed (Twilight) "Jangkitan"

Hello babe n dude! Rindu aku tak? #KOYA...Huhuhu...sorry lama tak update sejak dua menjak ni. Maklum ler...busy nak wat report dowh. Pulak tu, aku kena Ortitis Externa, bengkak gila telinga belah kiri aku ni, sampaikan nak letak earphone bila nak dengar lagu pun tak muat. Adoii...mintak-mintak la takde aktiviti pembedahan kat telinga aku ni.

Anyhow...ini update untuk hari ini dari filem Twilight... Enjoy!




Sunday, September 25, 2011

Fukken Video! : video time bosan2...haha

video




Thursday, September 22, 2011

Fukken Comixed (Hantu Bonceng) "Opah"

Update untuk pukul 11 hari ini. Dari filem "Hantu Bonceng". Terima kasih kat Miss Iffa sebab bagi info pasal nama pelakon yang memegang watak "opah" dalam citer ni. Tanpa beliau, tak dapat la aku search gambar pelakon ni. Hahahaha!




Wednesday, September 21, 2011

Fukken Comixed (KL Gangster) "Cakap besar lagi.."

Hola! Entry untuk hari ini dari filem "KL Gangster" dan..........ehem ehem..enjoy!




Tuesday, September 20, 2011

Fukken Comixed (Hantu Bonceng) "Habuan"

Yuhuuu~~ Entry kedua untuk hari ini dari filem Hantu Bonceng! Enjoy ok!




Fukken Comixed (Hantu Bonceng) "Halau Hantu"

Selamat pagi semua! Hari ni aku update comixed yang diekstrak dari filem "Hantu Bonceng". Ni comixed yang kedua daripada filem ni. Aku masih lagi cuba explore kaw kaw punya filem ni untuk cari idea bagi menghasilkan comixed yang bombastik macam comixed dari filem KL Gangster. Huhuhu..harap-harap berjaya la ye~




Monday, September 19, 2011

Fukken Comixed (Hantu Bonceng) "Saiz"

Hello all! Update untuk hari ini dari filem "Hantu Bonceng"! Aku baru download 2 jam lepas, pastu try tengok se-round. Ada la jugak idea 2 3 ketul. Tapi aku buat satu je la dulu ok, takpe kan? hehe..enjoy!



P/S: Kalau korang rasa comixed ni agak sensitif or lucah, bagitau ok...aku akan delete serta merta..huhuhu

Thursday, September 15, 2011

Fukken Comixed (KL Gangster) "Khianat"

Okay. Comixed KL Gangster yang terakhir untuk kali ini. Hope korang puas hati. Aku tak sure pasni ada ke tak lagi comixed dari filem ni. Hahaha..kekeringan idea bro!




Fukken Comixed (KL Gangster) "Kemewahan"

Orait babes and dudes sekalian! Entry kedua dari filem kegemaran korang. "KL Gangster". Enjoyhs!





Fukken Comixed (KL Gangster) "Mengidam"

Hello sumer! Aku rasa la kan, dalam banyak-banyak comixed yang aku buat selama ni, comixed dari KL Gangster la yang paling banyak mendapat sambutan. Sampaikan orang kopipes sana sini. Setiap kali aku melawat mana-mana blog atau forum/portal secara random, mesti aku terjumpa comixed dari KL Gangster. Aku pun tak sangka la jugak comixed tu dapat sambutan sampai tahap camni. Apa-apapun, terima kasih kat korang semua yang kopipes entry aku. Sebab ianya automatik mempromosikan blog aku nih! Mwahahaha! Oleh itu, kopipes la lagi banyak-banyak ok?

Ramai yang mintak agar aku buat lagi comixed dari KL Gangster, tapi apakah daya, aku dah kekeringan idea dah nak buat comixed dari citer tu. Luckily, hari ni aku dapat la ilham nak buat 3 comixed dari citer ni! So, atas permintaan ramai, aku buat entry comixed dari KL Gangster nih. Aku update slow-slow ok?





Fukken Comixed (Kill Bill Vol.2) "Miang-miang Keladi"

Entry pertama untuk hari ini dari filem Kill Bill Vol.2. Pergh! Korang mesti tengok filem ni oits!




ADVERTORIAL - COOPOWN CONTEST! (Special Comixed)

Aku baru singgah dekat BLOGSERIUS tadi dan ada terbaca entry pasal contest anjuran COOPOWN nih. Jadi, sesiapa yang nak IPad,Samsung Galaxy Tab dan Nikon D5000. Boleh jer join contest ni dowh. Tak susah pun nak join contest ni. Aku taknak explain banyak-banyak, korang baca la comixed spesel aku ni okay!



Kalau masih lagi blur,sila klik ini--------------------->LOLOLOLOLO!



Wednesday, September 14, 2011

Fukken Comixed (Hikayat Merong Mahawangsa) "Tetamu"

Last update untuk hari ini. Dari filem abang-abang KRU kitew~ "Hikayat Bengong MahaAngsa"..eh salah.."Hikayat Merong Mahawangsa! Enjoyh!




Fukken Comixed ( X-men: First Class) "Mencari mutan"

2nd entry untuk hari ini dari filem X-Men: First Class! Enjoy!




Fukken Comixed (Narnia - The Voyage of Dawn Trader) " Takut sampai pengsan"

Update untuk hari ini. Sorry la lambat update. Tapi takpe, asalkan ada kan? Comixed kali ni diekstrak dari filem "The Chronicle of Narnia: The Voyage of Dawn Trader". Hope kamu kamu semua enjoy dengan comixed yang tak seberapa nih...hehe




Tuesday, September 13, 2011

Fukken Comixed (L Change The World) "Hacked?"

Hehehe....tak nak tulis panjang-panjang...enjoy the comixed for today! Sorry...busy sangat-sangat. Sebab tu jarang update skarang..=D



Sunday, September 11, 2011

Fukken Comixed (Upin & Ipin) "Cita-cita"

Heyaa All! Kalau tak silap aku lah kan, sebelum ni aku tak pernah pun buat entry comixed daripada mana-mana cerita "animasi", betul dok? Well, hari ini aku akan membuat satu eksperimen comixed pertama aku yang diambil daripada cerita "animasi". Jadi, untuk comixed jenis ni, aku akan gunakan animasi "Upin & Ipin" sebagai comixed pertama dalam kategori ni. Enjoy!



Saturday, September 10, 2011

Fukken GIF #3

Photobucket

Oh ya...Saya sangat piss-off dengan cukai topap ni...kamu pula?


Friday, September 9, 2011

Fukken Comixed Edisi Cukai Topup 6 Peratus (300)

So guys n girls. Isu apa yang hangat diperkatakan sekarang ni? Yeah! Exactly! Isu cukai topup 6 peratus tu. Macam bangsat kan? Nak beli topup RM10, kena bayar RM10.60!!!! Apa kejadah ni? Ofkoz, kalau anak orang kaya memang la tak heran sangat kalau setakat 60 sen ni. Tapi camne pulak kalau orang-orang susah? Lebih-lebih lagi remaja-remaja yang belajar kat IPT tuh. Oh my! Malas la nak cakap banyak. Nanti ada yang datang cakap..


"Alaa Qiraf! Ko ni memang tak tahu bersyukur! Bersyukur la sikit yang harga topup kita lebih murah dari negara Zimbabwe, Micronesia, Mongolia, Papua New Guinea, Bangladesh dan segala-galanya!"...


Nayh~ orang ni cakap senang, tak pernah rasa susah. Watever, layan comixed khas edisi isu cukai topup nih! Enjoy!



Thursday, September 8, 2011

Fukken Comixed (Iklan Kopi Superpower) "Ngantuk"

Hye all! Sepatutnya hari ni ada 4 entry je. Tapi oleh pasal aku rajin sangat, aku buat la satu lagi comixed bonus. Hehehe...



Fukken Comixed (Iklan Kopi Superpower) "Masalah Lelaki"

Dah puas layan comixed Rise of the Planet of the Apes tadi kan? Pasni, try layan comixed dari iklan TV Kopi Superpower. Baru dapat ilham lepas tengok iklan ni kat TV3 tadi...huhuh


P/s: Jangan la buat aktiviti mintak petolongan dengan Jin ni. Berdosa besar woit! Baik mintak bantuan pakar!


Fukken Comixed (Rise of the Planet of the Apes) "Spesies beruk baru =P"

Entry ketiga. Dari Rise of the Planet of the Apes! Wookk Woookkkk Wokkkk!!!



Fukken Comixed (Rise of the Planet of the Apes) "Rempit"

Second entry untuk hari ini dari filem Rise of the Planet of the Apes.






Fukken Comixed (Rise of the Planet of the Apes) "Antara 2 pilihan"

Hello Netizen! Sorry update lewat malam nih. Tengah demam siot. Apa-apapun, aku tetap nak update enty blog nih. Okayh, comixed kali ni diekstrak dari movie yang masih baru iaitu Rise of the Planet of the Apes. Sorry la gambar tak terang pasal ni dalam versi TS. Nak tunggu BDrip lambat lagi. Apa-apapun, enjoy!






Wednesday, September 7, 2011

Fukken Comixed (Chef Wan) "Masak-memasak #2"

Satu lagi comixed dari rancangan memasak Chef Wan (mmm sedapnya bersama Ayamas).



Fukken GIF #2

Scene dari WANTED.





Fukken Comixed (Chef Wan) "Masak-memasak #1"

Hello Babes n Dudes! Comixed kali ni aku ekstrak dari video random masakan Chef Wan. Seriously, aku memang suka rancangan masakan Chef Wan sebab aku ni food-fags...kah kah kah!



Tuesday, September 6, 2011

Fukken Comixed (Cinta Muka Buku-Najwa Latiff) "Harta Intelektual"

Orait babes and dudes! Sorry sangat-sangat sebab lama tak update. Hahaha...entry kali ni dari video klip "Cinta Muka Buku" dari Najwa Latiff. Enjoy!



Fukken GIF #1

Hello Peeps! Sorry lama tak update. Maklumlah musim raya la katakan..hahaha. Okay. Seperti yang korang tahu, kebanyakkan entry-entry dalam blog ni sudah didominasi oleh COMIXED. Berdasarkan feedback yang aku baca, mostly semuanya feedback yang positif. Terima kasih banyak-banyak kat korang yang sudi support blog ni. Aku akan sentiasa buat Comixed untuk blog ni demi menghiburkan korang semua =D

Okayh..untuk kali ni, aku nak buat satu pembaharuan untuk kandungan blog ni. Aku nak buat satu lagi kategori baru dalam blog ni iaitu "Fukken GIF!". Bulan lepas, aku penah buat entry pasal Gif Lisa Surihani yang kopipes dari takkesah.tumblr.com. Ramai orang suka entry tu. Kali ni, aku nak buat GIF buatan sendiri yang diekstrak secara random dari scene-scene movie atau drama yang pernah korang tengok sebelum ni.

Untuk entry Fukken GiF yang pertama, aku persembahkan GIF dari drama Korea iaitu CITY HUNTER. Khas untuk peminat Lee Min Ho.Hehehe...





P/s: Hope internet connection korang laju gile supaya dapat tengok entry nih. Entry ni memang berat nak loading...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...