Thursday, June 28, 2012

Gambar efek 3D yang cool

Tengok pic ni.....no 3d-glass required....#mindfu*k!


Monday, June 25, 2012

Bahaya masturbasi

Lain kali....guna la dua belah tangan, baru seimbang geometri tubuh badan! (-_-'')



Saturday, June 23, 2012

Fukken Comixed (Iklan Komersial Jabatan Pertahanan Awam Malaysia) "Hero"

Sokong la cita-cita budak ni..^_^



Fukken Comixed Special "Hisap rokok jangan nyusahkan orang"

Aku merupakan seorang perokok. Namun begitu, aku sayang dengan orang2 disekeliling aku. Oleh sebab itulah, aku terpaksa merokok dengan gaya sebegini rupa....


Aku ambik gambar ni guna webcam masa aku praktikal kat Kuantan tahun lepas. Aku tinggal sorang2 je dalam bilik sewa #foreveralone. Bila rasa sunyi sangat, mula la buat2 gila depan webcam. Tak sangka baru hari ni aku dapat guna gambar ni untuk update blog...chehhh...

Saturday, June 9, 2012

Video yang lebih annoying daripada video Nyan-Cat

Korang rasa layan Nyan Cat lagi memeningkan? Try layan ni....



Yar har, fiddle di dee,
Being a pirate is alright with me!
Do what you want '‘cause a pirate is free,
You are a pirate!

Friday, June 1, 2012

Fukken Comixed (Mirror Mirror) "Siapa paling cantik 2"

Second update! ^__^


P/s: Tiga kali dapat error ni semalam sewaktu tengah buat kerja dalam ofis. Ni mesti banyak video lucah dalam laptop ni kot...sighh..**opppss!

Fukken Comixed (Mirror Mirror) "Siapa paling cantik?"

Semua orang mesti sayang "DIA"...^___^



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...