Sunday, August 21, 2011

Fukken Comixed (L Change The World) "Obsesi"

Tadi, masa aku sambil nak menunggu waktu berbuka, aku layan la movie Jepun sekejap. Movie tu adalah L Change The World. Tapi entah camne berkat waktu berbuka kot, timbul la idea nak buat comixed. Aku bagi warning ni, tak semua orang akan faham joke ni sebab tak ramai yang tahu pasal "nyan cat".So,kebarangkalian ada yang takkan gelak tengok comixed ni mungkin tinggi.Try la search kat Google ape citer sebenar psal "Nyan Cat" ni..hehehe....



8 comments:

where said...

ahahaha..bess(^,^)V

Ecah Ecot said...

x knal nyan cat pon rase nk gelak...hahaha

aimie amalina said...

hahahahahaha
cite ganaz ble tuko ladi cite comei
adoiii na

sergeant keroro said...

hahaha, aku sendiri pon layan nyancat kot. rekod setakat ni baru 4jam lebih :P

non-stop

Hans said...

gila layan 19hari
leh jadi gila dibuatnya
hahaha

Qiraf said...

aku convert video nyan cat jadi Mp3..simpan dalam hp aku,dgr pakai earphone time jogging...


NIKMAT!

kthnbai!

Belle taya said...

best nyan nyan cat ni..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...