Monday, August 29, 2011

Fukken Comixed (Awi Rafael-Pulanglah) "Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday....?"

Salam sumer! Omaigad...esok raya, maka dengan itu, mimpi ngeri aku memang menjadi realiti. Esok terpaksalah aku raya dalam kapal terbang. Orang lain pergi beraya dengan keluarga dan kawan-kawan, aku pulak pegi beraya dengan pilot dengan pramuragari..oh my..MEMANG TERBAEK LA RAYA PERTAMA TAHUN NI!!!

Anyway, ni update entry untuk hari ini dari video clip Awi Rafalli Rafael - Pulanglah. Enjoy!


p/s: In case korang blur dengan comixed ni, pe kata korang tengok video clip kat bawah ni...hehe



3 comments:

Panggil aku Han said...

friday..lagu apakah..errr..
mcm sengau je..
hahah

BloomSyaz said...

suke nan rebecca black . thomey2 gituu .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...