Friday, August 26, 2011

Fukken Comixed (300) "Siapa lagi otai?"

Ohoooo! Selamat Hari Jumaat kepada semua Fukkenlollers! Okeh, entry pertama untuk kali ini dari filem "300". Ni la antara movie yang paling aku suka dalam hidup aku. Kalau aku tengok berulang-ulang pun memang takkan rasa jemu punyalah. Movie ni aku baru je download tadi, versi BluRay-rip...okeh, harap korang enjoy dengan entry kali ni...hehe




2 comments:

Syakir Rahman said...

ngahahaha......ini macam pon bole ka???

Miziey said...

apsal dia tak kasi pancung sama itu Leonidas? Leonidas sudah goyang sama dia maa, kasi pancung la, baru syiokkk~

haha.. bole la tahan lawak komik ya tp mun pat polah video kompem bes gk.. waahahhahahahaha.. xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...