Wednesday, August 24, 2011

Fukken Comixed ( Tolong! Awek aku pontianak!) "Sihir"

Gewd Afternoon fella! Entry pertama untuk hari ini. Comixed kali ni aku extract dari filem Malaywood iaitu Tolong! Awek aku pontianak! Aku dapat idea nak buat comixed ni dari Miss MEJUEZ. Dia yang cadangkan aku buat comixed dari filem ni semalam. Thanks to her..^_^

So, apa lagi..hope enjoy dengan entry kali ni. Pasni, InsyaAllah ada la update yang akan menyusul kemudian..ciaoo!


p/s: Korang suka tak font Harry Potter ni? Kalau suka, silalah download kat sini -----------> KLIK

3 comments:

Wanz Mejuez said...

ahahahaha

aku suka muka mamat tu yg last skali.. tak leh blah.. =)

st skali.. tak leh blah.. =)

Jαnnαhツ said...

LOLSS. Haha tak pasal2 guna jampi harry pothead. ngehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...