Tuesday, September 18, 2012

Fukken Comixed (Batman:The Dark Knight) "Salah bilik"


Cubaan mencium kucing yang GAGAL

DAMN CUTE!!!! BOTH OF THEM!!



Monday, September 10, 2012

Fukken GIF # 7

Kucing ini sangatlah.......menyeramkan..=__=


Parkour ala-ala Assassin's Creed

Sesiapa peminat tegar game Assassin's Creed, korang patut tengok video ni. Memang AWESOME!


Kompilasi kemalangan di China (Bangang)

Setiap kali aku tengok berita kemalangan di China kat TV, aku facepalm. Aku pun heran, camne la dorang boleh eksiden dengan cara yang paling bangang? Dorang ni amik lesen terbang ke apa? Seriously, kalau aku kat China, aku rela jalan kaki daripada memandu kat sana. Dorang punya etika pemanduan memang teruk giler!


Sunday, September 2, 2012

Gangnam Style tu ada sangkut paut dengan Yahudi ke?

Semoga konspirasi Yahudi dapat dirungkaikan...lol..


Ada sape2 nak buat tarian BAT YAM STYLE? Anyone? Anyone?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...