Wednesday, January 4, 2012

Fukken Comixed Special ( Uncle Gedek)

Semalam aku baru jumpa blog sorang uncle ni. Nama blog dia BLOG BEGINS AT FORTY. Si Ayeem yang perkenalkan blog ni kat page FB dia. So, aku singgah la sebentar kat blog uncle tu. Uncle ni agak stylo dan lol sebab entry dia semua self-potrait muka dia. Dah la tiap2 hari pulak tu. Setiap gambar self-potrait tu ada la kisah ringkas dia untuk hari tu. Yang tak bley blah, ekspresi muka uncle tu sama je. Sampai orang cakap uncle ni Kristen Stewart Malaysia! LOL Apa-apa pun, korang usha la blog uncle ni. Blog uncle ni dah jadi favourite aku dah...hahahha

Kat bawah ni aku buat satu comixed special yang aku tribute untuk uncle ni. Tajuknya "Carta Emosi Uncle Gedek" LOL!


6 comments:

mas saari said...

singgah dari blog uncle gedek!

blog dia memang best..

LydSunshine said...

Dari blog uncle gedek. Serius kelakar. Walaupun dah letak kategori ekpressi, tapi akak tgk still sama.

TK said...

haha! baru tengok blog uncle gedek... memang ekspresi muka dia sentiasa sama je...

blog-tips-kurus said...

Uncle G menten fotogenik. no gedik-gedik! (",)

nifi2408 said...

Singgah dari blog uncle gedek jugak :D

Yana Libra said...

Memang terbaik la~~~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...