Thursday, September 15, 2011

Fukken Comixed (KL Gangster) "Mengidam"

Hello sumer! Aku rasa la kan, dalam banyak-banyak comixed yang aku buat selama ni, comixed dari KL Gangster la yang paling banyak mendapat sambutan. Sampaikan orang kopipes sana sini. Setiap kali aku melawat mana-mana blog atau forum/portal secara random, mesti aku terjumpa comixed dari KL Gangster. Aku pun tak sangka la jugak comixed tu dapat sambutan sampai tahap camni. Apa-apapun, terima kasih kat korang semua yang kopipes entry aku. Sebab ianya automatik mempromosikan blog aku nih! Mwahahaha! Oleh itu, kopipes la lagi banyak-banyak ok?

Ramai yang mintak agar aku buat lagi comixed dari KL Gangster, tapi apakah daya, aku dah kekeringan idea dah nak buat comixed dari citer tu. Luckily, hari ni aku dapat la ilham nak buat 3 comixed dari citer ni! So, atas permintaan ramai, aku buat entry comixed dari KL Gangster nih. Aku update slow-slow ok?





1 comments:

Syakir Rahman said...

hahahaaha...mmg sial lah...ptuih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...