Saturday, March 17, 2012

World Blogger & Social Media Awards 2012

Lega....dah habis dah Majlis Penyampaian Anugerah untuk Blogger Award semalam. Sadly, aku tak dapat hadir kerana aku tinggal kat Sarawak. Pulak tu takde bajet nak beli tiket. Pastu kebetulan pulak aku bekerja hari tu. Alasan berlapis-lapis bagaikan INCEPTION (=_=). 


Luckily, kawan aku masa diploma dari Kuala Terengganu iaitu Damia dan Raja Aini menyusahkan diri dorang mewakilkan aku amik award tu. Sanggup dorang pi KL untuk mewakilkan aku. Thanx babes!

Tak banyak aku nak tulis kat sini. Just aku nak ucapkan terima kasih la undi aku tempoh hari. Kasihan korang terpaksa amik masa untuk register pastu vote aku. Kalau line broadband teruk mesti korang terpaksa tunggu lama nak register. Sigh....


Haaa...ni la trofi aku. Aku belum sentuh lagi. Wakil aku cakap trofi ni berat. Agak-agak kalau aku jual laku tak?

Ni pulak aku punya sijil. Agak-agak, kalau aku interview kerja bakal majikan aku kagum tak? Mesti dorang ambik terus jadi CEO kan. Mohon sijil ini bernilai di mata majikan....




HAAA!!! YANG NI AKU JELEZ! Sepatutnya aku yang pi bgambar sebelah FL! Memandangkan aku tak pegi, maka aku suruh je si Damia ni pi bgambar dgn FL...hummphh!!!!

Ni gambar senarai pemenang. Kasihan aku gambar paling bawah...=_=

Untung la dapat bergambar dengan #YoRais....=(

Ni sorang lagi member aku bergambar dengan retiss...Raja Aini....saya sungguh irihati!

Tu je gambar yang dihantar kat aku semalam oleh wakil aku tu. Dorang masih belum upload semua gambar-gambar. Yang pasti, semalam aku butthurt gila tak dapat pegi. Jeles sungguh! T_____T

Ok...aku masih tak puas hati sebab tak dapat bergambar dengan FL...hahaha

Inb4, ini gambar fake dan photoshop! Aku mana ada boobs! (Eh ada la sebab aku gemuk)...whatever, kalau aku pergi semalam, macam ni la aku akan bergambar dgn FL...=P




6 comments:

Cikgu Fikri said...

terbaik ar bro....
aku kagum ngan ko!!!
tahniah!! :)

Qiraf said...

time kasehh cekguuu!!!!
tapi masih frust sbb tak dpt pgi smlm..haha

pheetz said...

hehe..edit pn jadik....cngratez beb..=)

KyLe Al-Yamani said...

congrats bro! ;) -ikhlas , finalist yg x menang :) weee

cik ziqa said...

gambar last tak bule blaa. bhahaha. anyway, congrats yaa beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...