Sunday, February 12, 2012

Iklan: Tolong bantu Hans dapatkan iPad 2!


Hello all! Harap korang dapat bantu member blogger aku dari Hanspunyablog untuk mendapatkan gajet impian beliau untuk contest blog Denaihati. Camne nak tolong dia? Senang je bak hang!

1st, korang klik gambar kat atas tu, lepas tu korang akan sampai kat entry Hans sebab pa dia nak sangat2 iPad 2 tuh. Lepaih korang habis baca, korang klik semua share button kat entry tu. Korang pi la klik semua SHARE BUTTON (Facebook, Twitter, Google + dan InShare)


2nd, korang pun komen la entry Hans tu. Tapi komen korang tu mesti lebih dari 7 patah perkataan.

Lastly, hangpa pi la promote kat geng2 hangpa semua entry Hans tu. Kasi tolong dia dapat iPad 2. Kesian beliau mempunyai laptop buruk nak arwah. Dia perlukan iPad 2 tu untuk kemudahan dia buat kerja nanti. Hangpa semua tak kesian ka kat beliau? T__T

Okay...tu ja iklan untuk hari ini...sorry loghat utagha aku agak sakkss. Lama tak pakai loghat ni since diploma...hahaha..=P

7 comments:

Hans said...

thanks bro :-)
tq
arigato
xie xie
terima kasih

fina fento said...

done with the voting.

btw, tahniah menang World Bloggers & Social Media Awards!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Congratulation on your winning @ WORLD BLOGGERS & SOCIAL MEDIA AWARD 2012!!

sabry oppa said...

oppa follow sini...follow oppa balik okey... nice sgt blog ni... blog yg superb! entry yg sgt cool...
selamat berblogging.. Maju Jaye! hehehehe.. nice to meet you...

Hans said...

tahniah bro menang...
heheheh....awards tu telah menemukan kita
kui3

Norasikin said...

Kalau hans dpt iPad2 tu nanti, boleh pinjam main angrybird tak?

Qiraf said...

norasikin...yang tu..sila tanya hans..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...