Wednesday, April 25, 2012

Klasik! THE AVENGERS pada tahun 1978

Oh hai sumeww~


Sudahkah korang booking tiket wayang untuk menonton THE AVENGERS lusa nanti? Bagi yang dah beli tiket, tahniah la aku ucapkan. Semoga korang berjaya menikmati filem tu sambil memakan pop corn dan bakso. Siapa-siapa yang malas nak pegi panggung wayang tu, silalah tunggu beberapa hari selepas tayangan filem tersebut kerna korang boleh download filem tu kat mana-mana blog movie sharing tempatan. Tapi format camrip lah...=P

Filem The Avengers yang akan datang ni mesti awesome kan? Tengok trailer pun dah tahu. Kalau belum sila pegi SINI. For those yang tak tahu, sebenarnya The Avengers ni dah lama wujud sebelum korang lahir lagi. Tapi of course la tak secanggih yang latest ni. Ayuh tengok bagaimana rupa THE AVENGERS pada tahun 70-an.

4 comments:

bebeldotsorang said...

Wakaka..macam gampang je ironman dia..ahaha

Qiraf said...

IRONMAN dia macam kepala torpedo askar amerika...

johari said...

mmg lawak ironman dia mcm raksasa gorgon je..hehe..

ajmalamin said...

kepala bana apa? haha
the destroyer tu amek kumpulan kiss berlakon ke apa? hahha
kelaka sial. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...