Wednesday, April 4, 2012

Indon menjiplak Naruto pulak dah!

Dasar maling!

Kita ni memang kerap kali dituduh oleh warga Indon sebagai bangsa maling, bangsa ciplak dan macam-macam lagi. Dorang tuduh kita curi budaya dorang, curi rendang, curi batik, curi lagu Rasa Sayange, curi Cinta Lestari dan curi Sheila on 7. Ini tuduhan BABI!

Tahukah anda, sebenarnya warga Indon la puak maling yang terbaik selepas China. Dorang ni ikut suka hati mak bapak dorang je tiru idea orang lain. Dan yang paling buat aku piss-off skali, aku dapat tahu dorang maling citer Naruto. Dasar bangang!







Mohon warga Jepang melakukan demostrasi di kedutaan Indonesia kerana warga Indon menciplak kebudayaan orang Jepun. Ganyang Indonesia!!!!!!!

7 comments:

Safri Ramle said...

"teruskan mimpi Masashi Kishimoto?" DEFRAKK??? lukisan macam tu + cerita ciplak pun boleh jual ke? *facepalm

Qiraf said...

babi..mcm yakin je Masashi Kishimoto approve karya dia..mcm sial punya lukisan...

Ahmad Saufe said...

ape tengik benor mat indon ni..haha..Nabutoh ang..haha..dasar maling kundang ! haha

Raden said...

amboi..marahnye.. biar lah mereke. kite bertamadun takyah marah2. rilekk

Qiraf said...

Raden: haha..emo sekejap je....tapi,sampai hati dorang plagiat Naruto..sedih..T_T

apesal la dorang x cermin diri tu dlu sblum tuduh org maling bagai...sighh...

ok...kita bertamadun..=P

محمد أمين بن أريس said...

adeh..."bisa memuaskan kalin sume" ayat ni tak bley tahan....

Orang Akaun said...

Ahmad Saufe babi

nabutoh hahahahahahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...