Thursday, December 29, 2011

LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA


(Nak follow sila ke link ini--------->KLIK)

Assalamualaikum..

Hye random readers!
Esok aku nak masuk hutan 3 hari 2 malam.
Sebelum aku nak masuk hutan esok,
malam ni aku nak join segmen yang dibuat
oleh LuLu Cardina.

Nama segmen tu adalah LuLu Cardina Review Blog saya

Kenapa aku nak LuLu review blog aku ni?

Seriously, bukan trafik yang aku cari, bukan populariti yang
aku nak. Yang tu aku boleh cari sendiri kot. Tapi kalau trafik ke
blog aku naik disebabkan segmen ni, nak buat camne kan? Rezeki~

Aku dapat banyak feedback dari pembaca blog aku ni. Some of them are positive,as
well as negative. Caci maki pun ada gak. Hahaha...tapi aku tak pernah give up.
Aku blogging ni untuk buat dunia ketawa, or atleast kalau tak seluruh dunia, satu Malaysia pun jadi la.

Blog aku ni masih muda, baru je dalam 5 bulan lebih. Dalam tempoh tu, aku bnyk belajar selok belok dalam dunia blogging ni. So far, memang sronok la berblogging ni. Aku nak blog ni boleh buat pembacanya happy selalu. Happy sokmo bak kata orang Ganung. Jadi, untuk improve-kan kualiti blog ni, aku perlukan someone yang boleh review blog aku ni. Please Lulu...I really need it =)

Harap-harap Lulu boleh review apa saja yg ada dalam blog ni. Berilah pandangan or kritik sama ada kandungannya,header ke, blog design ke,gadjet dlm blog ni ke...
Kalau ada kekurangan aku try adjust la ek...hehehe

So, aku harap dapat masuk kedalam 5 senarai blog yang direview oleh LuLu ni. Kalau blog ni dapat peluang, Insyaallah aku akan cuba improve blog ni sebaik yang mungkin. Make more readers LOL as hard as they can!

inb4, this simple comixed is for u. In order to grab ur attention! LOL


2 comments:

Gen2Merah said...
This comment has been removed by the author.
Lulu Caldina said...

Terima kasih sudi meluangkan masa join segmen ni..
Jom singgah Lulu-Pages tengok siapa yang terpilih..
[TERBARU]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...