Wednesday, December 28, 2011

FukkenLoL Comixed Kontezz # 1

Kepada pembaca Fukkenlol, aku nak ucapkan terima kasih banyak2 sbb support blog ni!
Korang memang awesome!

Setakat ni, aku dah buat dalam 100 lebih comixed untuk korang baca. Aku harap korang terhibur dengan lawak bangang comixed aku ni. So,untuk menghargai korang yang selama ni yang selalu baca,like dan komen comixed aku ni, aku dengan muka tak malunya ingin menganjurkan "Fukkenlol Comixed Kontezz" yang pertama untuk blog ni. Sekarang aku nak rehat jap buat comixed, giliran korang pulak yang buat ok?



Ok, jom tengok syarat dan terma kontezz ni!

+Kontezz ni HANYA akan menerima 30 penyertaan sahaja. So, siapa cepat dia yg akan tercalon.


+Setiap peserta hanya dibenarkan hantar SATU comixed sahaja. Jadi, buat sebaik mungkin comixed korang tuh. Biar lawak perabis!


+Format comixed adalah, minimum 4 kotak vertikal dan maksimum 8 kotak vertikel shj.


+Comixed korang boleh diceduk mana2 scene filem yang korang nak. Tak kesah la filem Melayu,Omputih,Cina,Siam,Jepun,Korea atau Mongolia. Lantak korang la!


+Filem2 yang didownload dari jizzhut.com,porntube.com,redtube.com,xhamster.com,cumfiesta.com dan seangkatannya tidak dibenarkan! Giler ke?


+Korang mesti mention dari filem mana korang dapat scene untuk comixed korang tu. Kalau comixed korang tu dari scene 2 filem berlainan, letak la tajuk filem tu.


+Ingat, story comixed korang tu jangan menyentuh isu2 politik,agama,rasisme dan lucah2. Hanya lawak saje!!!


+Story comixed korang mestilah original buatan dan idea korang. Jangan ceduk dari 4chan,9gag atau memebase. Be creative ok dear?


+Aku sarankan korang guna software "Photoscape" kalau nak combine scene comixed tu.Baru nampak kemas. Kalau xde software ni, sila cari kat google dan download.


+Pemenang kontezz ni diukur berdasarkan jumlah LIKE yang korang dapat. Korang send comixed kat aku, pastu aku akan publish kat blog. Korang try la promote comixed korang kat member2, suh dorang like.


+Kontezz ni bermula dari SEKARANG! Penyertaan akan ditutup selepas aku terima comixed yang ke-30. Yang tak dapat join tu, mintak maaf byk2 ok. Tunggu Kontezz yang ke-2 plak nnti.


+Lepas aku publish 30 comixed kat blog, proses pengundian akan dijalankan dalam 2 minggu. So, try tarik minat pembaca untuk like karya korang.


+Tarikh tutup, tak tahu....belum decide lagi. Tunggu aku dapat 30 penyertaan dari korang sumer dulu k?


+Korang boleh hantar comixed korang tu kat fukkenlol@gmail.com


Oraitt...tu je kot syarat n terma kontezz ni. Sesiapa yang menang kontezz ni akan mendapat sebijik Ipad 2....errr..ok aku tipu. Hadiahnya adalah topup RM20 je. Sorry la hadiah tak seberapa. Hey! Dengan topup sebanyak tu korang boleh bermanja2 dengan GF/BF korang tau? UNTUNGLAH TU!!! 


Kalau korang rasa hadiah yang aku bagi ni terlalu cikai, takyah join la kontezz ni k? Hadiah tak penting, yang penting korang have fun dalam kontezz ni. Insyaallah, kalau ada rezeki, kontezz seterusnya aku kasi UP lagi hadiah kot. Topup Rm30 plak ke....hehe

So, what u waiting for? Join lah!

4 comments:

Cikgu Fikri said...

wah..
menarik ni..
huhuhuh :)

Qiraf said...

hadiah kecik je...tp hadiah x penting, janji seronok dpt tengok comixed orang lain...Cikgu Fikri try la join..kot2 ada idea gempak dari aku ke...kalau menang dapat topup RM20....kalau x menang pun atleast comixed jadi legend..haha..join la!

Cikgu Fikri said...

Salam....
dh ramai ke yg join..
klu nk join lg masih boleh ker? :)

Qiraf said...

Baru je 5 orang join..masih ada terbuka lagi kontez ni..meh la join..ajak mmber2..hadiah mungkin akan diupgrade nnti..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...