Saturday, October 29, 2011

Peralatan dapur yang bertemakan anatomi tubuh manusia

Seyesly, aku dah kekurangan idea nak buat comixed. Kadang-kadang, dalam satu minggu tu dapat la 2 3 ketul buat comixed. Kadang-kadang takde idea langsung. Oh why??????

So, bagi mengelakkan blog ni tak bergerak langsung. Aku akan update blog ni dengan entry2 random macam masa blog ni awal2 dicipta. U MAD? Dont MAD at me la! Mad la dekat Yahudi Illuminati Freemason. So, kalau aku ada idea nak buat comixed, jangan risau. Aku memang akan update comixed to A.S.A.P. Don't worry bebeh....

Ok, untuk entry kali ni. Aku nak share hasil ciptaan Christine Chin iaitu peralatan dapur yang bertemakan anatomi tubuh manusia. Agak awesome dan boleh buat jantan kat luar sana horny sebab ada peralatan dapur yg mempunyai puting/tetek wanita...yuck~


Woahh....byknye tits...!!









sumber: popgive



3 comments:

Yui Light said...

EWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!! perghhh! sapa yang sanggup? hsbjbwmabjwa

nida tecit said...

nak horny pon tajadik tau?

che sakinah said...

huahahaha.. kalau letak air merah dalam ni... huyoo boleh nampak ala2 darah weh. teruja2! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...