Friday, October 7, 2011

Fukken Cute! Wajah kucing yang DRAMATIK!!!

Hye All! Sorry lama tak update! Okay-okay, aku update sekarang, tpi bukan update dengan comixed. Aku masih lagi takde idea nak buat comixed baru sebab sekarang tengah sibuk dengan praktikal, jangkitan ortitis externa kat telinga aku ni dan sibuk buat thesis. Disebabkan faktor-faktor tu la, aku liat nak update blog ni. Apa-apa pun, trime kasih banyak2 sebab singgah blog ni dan baca entry2 yang lama tuh.

Oleh sebab aku tak nak blog ni berhabuk sangat dalam bulan Oktober ni, aku update je la apa2 yang patut. Kali ni aku nak share video kucing yang memang tak bley blah...hahaha..





2 comments:

aimie amalina said...

patot lame dh x nmpak
hehe
x pe..utamakan yg utama!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...